LÄGENHETER

Vilken dag det har varit! Jag jobbade först till 18.30 och sedan bar det av till Kentish Town som ligger lite ovanför Camden, för att kolla på en lägenhet. eller ja, det var snarare ett litet ruckel. Inget bra alls, kändes och såg ut som en liten källare som de tryckt in ett kök och några sängar i. hon som visade lägenheten bröt på danska och sa "that's cool, cool" hela tiden, när det var ocoolt det kunde bli...så nej tack.
Av bar det mot nästa destination - Queens Park, nordvästra London. jag är själv lite tveksam på området, tycker att det ligger lite långt bort, men lägenheten var jättefin! Ett typiskt engelskt hus med en smal trappa rakt innanför dörren. Det var två rätt stora dubbelrum, vardagsrummet var okej och köket var väldigt fint! Vita luckor och svart köksbänk. Tror att Sebbe och Andreas ska försöka kolla på den också, så får de säga vad de tycker.
De svenska tjejorna som var här på visning tyckte om rummet och ville ha det! woho hur bra som helst, nu ska vi bara som sagt hitta nånstans åt oss själva också.
godnatt.

Aujourd'hui, nous détendre et manger une glace, bon!

igår kväll åkte vi till Shoreditch där vi mötte upp idas f.d jobbkompis chris och hans kompis. De var franska! Jag fick visa upp mina skills med andra ord! haha.. Vi skulle typ till ett ställe som vi aldrig kunde hitta, Shoreditch är ju konstigt! en enda stor labyrint.. ja ialla fall gick vi in på en bar tillslut, som de andra tror var en gaybar. inte så lyckat med andra ord. Men vi hade kul ändå, roade oss med att lära oss franska och lära ut svenska.
Idag har vi bara tagit det lungt, jag tog en promenad förrut och har inte gjort så mycket mer.
igår på dagen var jag, Ida och Maya och lunchade i Soho. Det var mycket trevligt:) nej nu ska jag gå och sova.
bien dormir!

LEDIGA LÖRDAG

hej hej hej! Åh ni anar inte hur underbart det känns att äntligen vara ledig! mycket välbehövt!
Dagen började bra med en springtur i parken runt sjön, jag samsades med alla andra femtusen som sprang och alla spanska turister. Förklara för mig varför det är så mycket spanska turister?? kan de bara lägga av känner jag.
För en stund sen var de svenska tjejorna och kollade på rummet. jag tror de tyckte om det, de hade nog förväntat sig ännu sjabbigare med tanke på standarden här. De har bara vart här i fem dagar så de bor på hostel och letar jobb för fullt, påminner mig om när jag och Ida först kom hit. Gud vad längesedan det känns, men ändå har det gått så fort. Känns som att jag var så liten då... Antar att man har växt en del. Vad ovant och osäkert det var där i början, och så lost man kände sig. Iofs, jag är tydligen alltid lite lost men ja ni vet vad jag menar:)

Nu väntar jag på Ida som ska komma hit, vi tänkte åka in till stan och äta någonstans. Ikväll ska vi ut tror jag, vi funderar på att dra svenska puben innan och "knyta kontakter" haha. Känner att det blir nog en bra kväll!




JOBBA/SOVA/LETA

imorgon är det fredaaaag!:D Äntligen, bara en dag kvar på jobbet och sen är helgen här. I helgen ska jag nog mest ta det lungt och vila upp mig, Frida jobbar hela helgen så jag kan inte umgås med henne. Dock ska jag se till att träffa Ida och göra något roligt med henne!

Jag och frida sitter och kollar lägenheter på gumtree för fullt och mejlar alla möjliga människor.
hoppas våra framtida flatmates också är lika engagerade?! har en känsla av att de är rätt slappa när det kommer till det... aja, hoppas vi hittar något bra snart i alla fall. Frida och Sebbe var på en visning igår men problemet var att kontraktet var på 6mån och sebbe ska åka hem om mindre än det så vi vågar inte riktigt binda upp oss så länge. I helgen kommer i alla fall två svenska tjejer och kollar på vårat rum, som vi kontaktade genom Londonsvenskar. hoppas hoppas hoppas de vill ha det! Tror de får en chock när de ser hur liten lägenheten är haha.

DAG2

hej hej, idag har inte varit en rolig dag alls. jobbet var bara jobbigt och något annat än att jobba har jag inte hunnit med.
Helgen var bra, jag var ledig fredag lördag söndag vilket var jätteskönt.
friday night var jag och Maya i Brick Lane området, mycket lyckad kväll!
På lördagen var jag och frida på naturhistoriska museet i Kensington. trevligt ställe.
På söndagen flyttade Ida ut, det känns tråkigt att hon har flyttat, och rätt tomt, men som tur är så är Putney inte så långt bort.
Den här veckan och nästa jobbar jag bajsmycket, 40h/vecka, känns bara jobbigt eftersom jag inte trivs på mitt jobb. Men bra att få mer pengar såklart.
Jag och Frida håller på att leta lägenhet för fullt, snart flyttar vi ut. Vi har sagt upp lägenheten och har egentligen en månad på oss innan vi behöver flytta.men sebbe och andreas, killarna vi ska bo med, behöver egentligen flytta tidigare. såååå vi ska försöka hitta något så fort som möjligt:) Det ska bli skönt att flytta, är rätt trött på Queensway nu.


INTRESSANT

idag var jag uppe tidigt för att ta en springrunda i parken. Det var riktigt härligt, dock blir jag alltid så himla trött när jag har varit ute tidigt och sprungit, det sitter liksom i hela dagen. Så därför är jag fortfarande svintrött, inte kul. Efter joggingturen åkte jag till Covent Garden och gick och lunchade med Frida som hade rast från jobbet. vi åt någon tortillawrap på pret. efter det gick jag runt lite och letade efter ett par jeans men misslyckades med att hitta några. dessutom var jag så trött så jag orkade inte. sen började det regna också så jag åkte hem.
Och nu sitter jag hemma, ikväll ska vi hänga hos Maya eftersom hon har huset fritt hela helgen. sweeet!


IDAG

idag är det tydligen St. Patricks day, har ingen aning om vad det är för något eller vad man firar. jag vet bara att det har något med irländare att göra, och att folk brukar festa till det och ha gröna kläder på sig, typ. låter väl helt ok:)



CRAVINGS

Nu har Malin och Louise åkt till flygplatsen, sjukt att den här veckan har gått så himla fort! Kommer knappt ihåg vad vi har gjort. Eller ja, jag har väl mest jobbat egentligen.
Jag kommer sakna dom! Vem vet när vi ses nästa gång, i sommar antagligen :/ HUR SKA VI KLARA OSS??

Helgen var bra. I lördags sprang vi runt på stan och på kvällen åkte vi till Shoreditch som ligger i södra london. hittade någon klubb som var brabrabra. på söndagen var vi i Camden och gick på marknaden, åt västafrikansk mat och fikade citruncupcake på Costa coffee.

På jobbet har vi nästan bara vår- och sommarskor nu, massa underbara godsaker! snart får vi välja ett par staffshoes, alltså att ha sig på jobbet. Hur nice är inte det!! jag vet vilka jag vill ha, lägger ut en liten bild så ni får se på mina blivande. de är sooo cute.
nu ska jag sova, i have no life. godnatt.

(vet inte varför allt blev i fetstil och det går inte att få bort)






my babies jungle jane.




Putney, malin och jag:)


ALICE

Fredag kväll! äntligen är jobbveckan slut, nu ska jag umgås med vännerna hela helgen. Vi har inte rikigt planerat vad vi ska göra än men jag är säker på att det blir grymt!
Igår var jag på bio och såg Alice In Wonderland, den var verkligen jättebra! Tim Burton och Johnny Depp är en perfekt kombination som vanligt. Dessutom var den i 3D, min första 3D film!:D
Tidigare idag jobbade jag och efter det föjlde jag med Ida, Malin och Louise till Portobello rd där malin tatuerade sig! en jättefin tatuering på foten blev det:) modigt av henne!
Nu ska vi bara slappa och kanske se på en film, skönt att det är helg!



HEJ

tack för alla fina komentarer:) jättekul! haha ne har faktiskt inte fått en komentar på flera veckor typ..
jaja nu har Louise och Malin kommit hit!! oo vad roligt, de stannar nästan en hel vecka:) Längtar dock till helgen när jag är ledig och kan umgås med dem.

idag har jag jobbat hela dagen, och nu ska jag o frida gå och möta upp tjejerna som har gått till puben här bredvid för att äta mat.hejdååå.

LOADS OF GOOD, LOADS.

Dagen har gått så fort! Det var rätt oväntat eftersom jag har jobbat massa och varit SKITTRÖTT hela hela dagen. Efter att alltid ha börjat 11.30 är det riktigt jobbigt att nu börja 9.30... det är för tidigt! jag piggnar liksom aldrig till utan går och är svintrött hela dagen. inte kul. Men på rasten gick jag hem och sov en stund, det var skönt:)
Efter jobbet tog jag en supersnabb tur in till oxford st för att byta min skor som jag köpte häromdagen från Office. såklart. de var beiga men blev nu svarta. Jag gillar de, de är lätt snygga!

Helgen var händelserik och rolig! fredagskvällen var mycket trevlig, och i lördags åkte vi som sagt till Ikea:) Vi köpte en stekspade och en visp. Och massa svensk MAT från deras foodsection! sen tog det ungefär en timme för oss att ta oss hem, hatar kylan och dålig lokaltrafik. 
efter det åkte vi iväg till alex och putney och festen, blablabla....
ialla fall igår var det fint solsken över Bayswater så jag frida hanna och ida bestämde oss för en picknick i Hyde Park. Vi var nog de enda som envisades med att inviga våren med filt, fika och musik:) Det var skönt i solen men okej, det blåste rätt kallt. nånstans där såg vi nästan Robert Pattinson. kunde vart. mer om det på idas blogg hehe. 
IMORGON KOMMER LOUISEFIS OCH MALIN HIT! johodå de ska klämma in sig i vårat rum! det ska bli så kul att träffa dem:D försöker hitta en bild på mina skor men hittar ingenting alls! nej stackars er som inte får se dom!
nu ska jag och frida städa lite, kanske se på en film?
ha det bra! hej.

NIGHT

hej hej, nu ska jag och mina roomies sova. Frida köpte ett täcke idag, vilket betyder att vi inte längre behöver dela täcke vilket vi gjort den närmaste månaden, bara säng.
Idag var vi även på Ikea. Vi tog tillfället i akt när vi alla var lediga och krånglade oss bort till Wembeley och det stora svenska köpcentret. Vi köpte svensk mat. Sill, kaviar, lakritssill, delicatobollar och köttbullar m.m. Gott.
Efter en en och en halv timmas färd hem skyndade vi iväg till Putney och Alex som hade hemmafest. Det var roligt, helt ok. Alex är en 25åring som fortfarande bor hemma (som de flesta 25 åringarna i london) och nu hade "föräldrafritt"! trevligt. Nu ska vi sova, godnatt:)

!!!

Snart ska Ida flyttaut och börja jobba som au pair, tråkigt att hon flyttar tycker jag! det kommer kännas konstigt. men Putney är inte långt bort:)
jag hoppas hon får bättre lycka med sina ungar än den här killen!!

haha

TREVLIGHETER

igår spenderade vi dagen på Brick Lane market, det var mycket trevligt men vädret kunde vart bättre. Vi hittade svenska restaurangen Fika där vi tog en fika! det var kul, vi åt kladdkaka. Brick Lane var full av second hand affärer, mat från hela världen och konstiga människor:P
På kvällen åkte vi hem till Maya igen och såg på tv och sådär. och nu väntar fem dagar av jobb, sen är jag ledig helgen igen. Nästa tisdag kommer Louise och Malin hit och hälsar på! det kommer bli jättekul, hoppas bara jag inte jobbar för mycket när de är här. de stannar en vecka och vi ska försöka tränga ihop oss i vårat lilla rum,yes det fixar vi:)






ett fik inuti en buss.


vi åt kinesiskt, mexikanskt och spanskt.







dörren till en second hand affär;)

trötta roomies ended up in mayas bed


RSS 2.0