WEEKEND

vilken bra helg det har varit! För det första är jag ledig denna helgen, det är skönt. Igår var jag och dansade, det var typ femtio år sedan sist. jösses vad det var härligt! jag provade på Contemporary Rock och det var hur kul som helst! verkligen sådan modern dans som jag älskar, helt i min smak:) Så jag ska försöka få medmig Ida nästa vecka på samma klass. Ida har ju sagt upp sig från sitt jobb nu s¨å då tycker jag allt hon har tid att dansa lite med mig;) Sedan var jag, ida och maya o hälsade på frida på Calvin Klein där hon numera jobbar. jag köpte ett par skor på office och sådär. På kvällen igår var vi hemma hos älskade Maya och åt Doritos och såg på tv. Det var jättetrevligt. Alltid lika skönt att komma hem till ett ordentligt HEM, med flera olika RUM. jag börjar tröttna rejält på vårat trånga, enda rum.
Nu gör vi oss iordning för att åka till Brick Lane och gå på marknad, den ska vara mysig har jag hört.

Igår när vi var hos Maya kollade vi en stund på Pineapple Dance Studios på tv, de har alltså gjort en tv serie av studion där jag dansar! synd är bara att vi själva inte har kanalen den går på, men det var kul att få se det hos Maya,ganska coolt ändå hihi.



BACK

Sitter och hör på John Mayer och försöker hitta motivationen till att gå tillbaka till jobbet och göra 6timmar till.

Nu är jag iaf tillbaka i London! Resan gick bra, Sverige var kallt, London är varmare. Här känns det att det håller på att bli vår. och butiken har vi nästan bara vår- och sommarskor:)
Det var skönt att vara hemma några dagar, jag hann vara med familjen och jag träffade Louise, Lisa och Malin. Innan jag åkte hälsade vi på farmor också, det var trevligt. >Föresten jag kan inte fatta att det var så mycket snö i Sverige, och så kallt! Det är konstigt att det kan vara sådan skillnad  från här.
Nu har jag rast från jobbet, försökte hitta något att äta men jag hade inte så mycket eftersom jag inte handlat än. Fick iaf tag på lite ris och tonfisk, låter väl en aning torrt men med lite ketchup blev det rätt nice.
igår jobbade jag också. och behöver jag ens nämna vad vi gjorde på kvällen? vi måste verkligen sluta gå till artsclub, det är ju faktiskt knappt kul längre. det var kul de första femtio gångerna.


SVERIGE

vad skönt det är att vara hemma! Vädret är hemskt, igår var vi insnöade hela dagen, all lokaltrafik stängdes av och Liza skulle egentligen komma hit med kunde därför inte. hoppas hon kan komma idag istället:) I fredags var jag, Louise, Ida och Malin på Harrys och där inne träffade vi också Lisa. Det var riktigt roligt, men som jag sa till lisa, vi hade nog roligare med varandra är vad vi hade på stället. Uddevallas uteliv är väl inget att hylla för, men det beror ju helt på vilka man är med!

Igår och idag har jag bara tagit det lungt och vart med familjen. Jasmine är här, skoj! Nu är mamma och pappa i uddevalla på någon grrej lite snabbt, jag är hemma med jasmine. ikväll ska jag kanske träffa lisa om jag hinner, och imorgon louise!
Ifredags när jag kom hem åt vi mos, bruna bönor och falukorv:D svensk mat, du är saknad! jag åt också en semla och hittade även en burk senapssill i kylen, underbart. och kaviar!
nu ska jag gå och leka med jasmine!


PLAN:

1. jobba 10-18

2. gå in till stan och köpa en present till jasmine(hittar ju aldrig något, vet inte vad hon vill ha??)

3. köpa nässpray till Frida. eftersom jag gjorde slut på hennes och det nu verkar som jag har smittat henne.

4. gå och handla mat med Frida, vi tänkte göra någon god middag eftersom hon FYLLER ÅR! GRATTIS!

5. packa grejorna jag ska ha med mig hem

6. ta sista tuben till Liverpool street och ta ett tåg ut till Stanstead, sedan flyga hem imorgon bitti:D

ROBBIEYOUAREAWSOME

wooo jag och Frida sitter och kollar på ROBBIE WILLIAMS - LIVE AT KNEBWORTH! den går på tv, den går på tv!:D haha underbart! Allderles nyss började Robbie ponken nästan gråta här på tvn, då är det ju nästan så att man fäller en tår själv...! åh vad du är bra, go robbie!

"innan jag dör ska jag ha haft sex med Robbie, så ÄR det bara!"
- frida


HEEEY




TAGET AV FRIDA O MIG PÅ KONSERTEN PÅ ULLEVI!

DAGEN

här sitter jag ensam i rummet, frida har vandrat iväg till jobbet och Ida är nu hemma i Sverige. Hon åkte igår natt och ska vara hemma tills på måndag. och snart åker jaaaag:) jag åker fredag och kommer hem tisdag. Det ska bli hur skönt som helst att komma hem lite men jag tror tiden kommer gå så fort och jag hoppas bara jag hinner med att göra allt jag vill..och och inte bara stressa runt utan kunna ta det lite lungt:) jag sitter och äter frukost, snart ska jag gå in till stan och köpa något litet till Jasmine bäbisen och något till frida som fyller år på torsdag. Sedan börjar jag jobba kl 15.30. hejs.

MUCH BETTER IT DOES NOT GET

500 days of summer,
kan vara världens  sötaste film.



RUDE BOY

idag är det riktigt Londonväder. grått och halvregnigt.
jag ska snart gå och handla mat, kanske ta en promenad senare.
och: börja planera vad jag ska ta med till Sverige, och vad som ska tas med därifrån:)

jag gillar Rihannas nya skarpt. aahhhh videon är grym!


SUPERNAJS

Nu är jag ledig tre dagar i rad vilket är jätteskönt, men skulle dock behövt jobba eftersom jag åker hem på fredag i fem dagar. Idag gick jag och Frida in till oxford st där vi mötte upp med Maya. det hände något mycket roligt på vägen in, ungefär vid Marble Arch. Vi fick syn på Peter Siepen som var på väg att korsa ett övergångsställe, han hade på sig konstiga kläder som vanligt. hahaa här har man varit i London i över fyra månader o den enda kändisen jag har sett är sveriges största b-kändis XD komiskt!
jag köpte en snygg topp på topshop och så gick vi och åt lunch på något gulligt ställe. trevligt!
här är lite bilder från i onsdaaaags.










HOROSKOP

Leo

It would help if this was a week with one single agenda, so that you could plan your look ahead of time, but it's a week that is anything but. There'll be times when you don't have the time for complicated beauty or fashion routines and anything that is practical and does the job will do. But there are other times when you'll not only feel like dressing up, but you'll be vying with the idea of a makeover.

mhmm...


TORSDAG

hej, shit vad jag är trött. jag och frida var ute igår och imorse vaknade jag 08.15 och kunde inte somna om. Jag var dödstrött men när min hjärna väl börjar spinna på och jag börjar tänka massa går det inte att slappna av.
Igår var Hanna här en stund, hon åker till sv idag, härligt för henne! Jag längtar tills jag åker också.

Igår var en tråkig dag på jobbet och jag kom på mig själv med att tänka på alla där hemma och vad de gör. Så på min rast ringde jag Louise och pratade med henne en stund, vi har inte pratat på hur länge som helst så det var jättekul! då kändes dagen lite lättare efteråt:)
nu ska jag gå och göra mig i ordning för jobbet! hejdå

PÅ KVÄLLSKVISTEN

jag och frida hittade precis en påse julskum på idas hylla. Ida tycker inte om det så vi käkar på:) gott.
fast jag är så förkyld jag känner knappt smaken.
imorse fick jag en mindre trevlig överraskning. inget jag vill prata om. glömmer det helst. jag säger bara:någon dag ska jag ta ut min hämnd mattias meyer! moahaha.
Dagen har varit givande. eller egentligen inte, har nog varit med om bättre dagar., beror på hur man ser det. jag jobbade i alla fall 2-8 och kände mig rätt dålig de första timmarna, förkyld och tung i huvudet. som att jag mest borde ligga hemma i sängen och vila. Men det funkade i alla fall. efter jobbet gick jag till Boots och köpte deo. och hårspray. Fick också köpt skorna somjag hade lagt undan på Office, ett par svarta skyhöga pumps, as as snygga! Rea, självklart.
Nu ska jag krypa ner i sängen, som jag delar med frida. det är lite trångt. godnatt.

M Å N D A G

hello people, här sitter jag i soffan och stirrar på ida och frida som har fått spel och dampar loss...ja jag vet inte vad de håller på med, jag vet bara att jag slutade lyssna på dem för ungefär 10minuter sedan.

jag kan inte säga att jag mår jätebra, jag är så himla förkyld och har ont i huvudet. orkar inte. Bara jag inte är sjuk när jag åker hem, det hade väl inte vart så himla rockigt.
igår och idag var jag ledig, jag och frida var och gick på stan igår och jag köpte ett par jeans på Topshop som jag verkligen gillar, men de var lite för små så jag får nog åka tillbaka och byta dom inom några dagar.tänkte att det kunde vara kul för er att veta.
idag förvärrades läget för min näsa och jag har mest legat hemma och snytit mig hela dagen. Jag var ganska trött och somnade lite på eftermiddagen,skönt:) Jag antar att man blir trött av att vara sjuk.
Sedan åkte jag och Sebbe till Westfield och strosade runt och tog en fika. han köpte jeans, jag skulle byta mina men de hade inte den modellen på Westfield.
nu måstejag gå och snyta mig och sen ska jag ta lite yoghurt och apelsin.
hejrå

BLESS YOU

idag är jag förkyld-vaknade upp för 2 dagar sen av halsont o sånt och nu har det slagit ut. igen. härligt. har nysigt hela dagen - bless you!
Jag har jobbat massa idag men är det inte konstigt att vissa långa dagar går fortare än de korta? igår jobbade jag 6h, dagen tog nästan aldrig slut. Idag jobbade jag 9 och det gick rätt fort. Inte för att det var kul eller något sånt, då brukar ju tiden gå fort, men nej nej.

Ikväll har vi knött ihop oss i soffan och kollat på Madagascar med våra vänner chips&dipp:)
innan dess var vi på Tesco o handlade mat och kom att tänka på hur billigt det egentligen är med mat här i England. najs.
Nu sitter jag och Frida med varsin dator i knäet och Ida ligger och sover. imorgon är jag ledig, på måndag med:D
Det ska bli otroligt skönt efter fem dagar jobb.

hahaaaaaaaaa jag älskar tjuvlyssnat.se, sånna himla roliga saker folk kan säga! mhhmm bra underhållning om du har tråkigt!


En tjej, 18, går förbi en telefonförsäljare, 25,  på gatan.
Telefonförsäljaren: du tappade något!
Tjejen stannar och vänder sig om.
Telefonförsäljaren: Farten! Har du tele2comviq förresten?
Tjej 18: Du tappade också något. Din värdighet när du drog det där skämtet.
Telefonförsäljaren ser paff ut och tjejen går vidare.

Det här köpte jag iförrgår, något slags silverschampoo. behövde något som hjälper mot den gula tonen i mitt hår(!!!) så hoppas det funkar! det är nog nice, luktar gott iallafall. intressant eller vad.



DENNIS

hej, hoppas ni kan se vad jag skriver nu:) jag trollade lite med designen så förhoppningsvis blev det bättre.
de senaste dagarna har jag mest jobbat,mycket roligt... frida håller på för fullt att söka jobb osv.
Igår tog vi en springtur i Hyde Park, det var otroligt härligt!

ehh just nu sitter vi och kollar på Dennis the Menace, min och fridas favoritfilm som barn (näst efter föräldrafällan då) och ungen som spelar Dennis är nog det SÖTASTE jag har sett!(näst efter Jasmine då) så fruktansvärt gullig så jag dör!! ahaha så roligt när man kommer ihåg allt som händer i filmen trots att man inte sett den på hundra år.






hej bloggen

helgen har varit härlig, men jag har haft en tung känsla i huvudet och varit ganska trött. det har varit mindre kul.
jag vet inte varför men har känt mig lite tung hela jag. dumt.

Igår var jag och Ida på Pineapple och dansade igen, det var härligt att dansa men idag kan jag knappt röra kroppen.
Sen var vi på Hillsong igår, jag frida och maya. trevligt. killen som pratade var lite seeeeeg men resten var nice.
jag läntar hem lite.

här är lite bilder från dagarna!





















RSS 2.0