HEJ IGEN

Det har varit några busy dagar här på Benbow road. därav den dåliga uppdateringen.
Det började i lördags då v i flyttade ut från lägenheten. Det gick hyfsat men lite jobbigt var det allt eftersom jag och sebbe fick flytta alla grejer själva eftersom frida jobbade. Vi fick ta en taxi för vi hade så mycket grejer, det fick knappt plats i taxin, men vi hade en svinpositiv chaufför så det gick ju som en smäck:)
Sedan flyttade vi alltså in, hann göra oss lite hemmastadda och sedan började inflyttningsfesten samma kväll. Som i det stora hela blev riktigt lyckad måste jag säga, det kom mycket roligt folk och några hade till och med gått in för det här med Brokeback Mountain temat.. heh.
på söndagen åkte jag, ida, hanna, maya, alex, sam och några andra till Hyde Park för att spela fotboll. De andra spelade, jag och Maya kollade på:)
Sedan har jag bara jobbat, och imorgon kommer mamma och Jasmine hit, JAAAA!!!! Jag längtar massor!
Nu sitter jag, frida och andreas och kollar på Cloverfield, verkar som en bra film faktiskt.




vårat huuuus!


arriving to the mansion!! vi fick dock vänta en stund innan gubben kom och släppte in oss.






min tävling - rösta på din favorit! tror det var fem stycken som röstade..
 you slackers!!!


brokeback...


vårat rum!


fotboll



WAAAKE ME UUUUP

inget scandinavian party idag, men däremot massa musik.
imorgon: springa packa köpa stressa flytta festa!

ellie goulding


lily allen

THE SOUND OF SILENCE

heeeej bloggen, nu har det mesta löst sig här, Liza och Micke åker hem imorgon bitti genom ett tåg till Frankrike och därefter bil med någon snubbe genom Europa, de har en mycket trevlige resa framför sig...! Frida kom precis hem, hon har åkt buss från Sverige till Amsterdam och sedan färja till England, puh! Är inte superavis.
Jag tycker ialla fall det var kul att ha liza och micke här några extra dagar:) Även om de mest har suttit vid datorn och fixat med hemresan så har vi hunnit göra lite roliga saker. I kväll var vi och åt mat på Loco Mexicano igen, goooottt!!!

idag har jag jobbat, och mitt på dagen blev jag ivägskickad till King's Road för att jobba lite, de var kort på folk. Har aldrig ens varit på King's rd förut men det gick bra.. haha ni skulle sett deras lager, heeelt galet rörigt överallt, saker var på fel ställen, boxar låg huller om buller, de var så överbelastade med lådor att de hade en hel bunt inne på toaletten som man fick springa in och hämta. ja men det var mysigt.

På lördag är det the day, dagen då vi flyttar in i huset:D åh det ska bli så skönt! Vi ska ha inflyttningsfest på samma dag! imorgon är jag ledig!
här kommer lite bilder från de senaste dagarna


Jag och Liza roade oss i på camden market!

Det var jättefint väder i helgen

i lördags var vi ute i Clapham



i söndags fyllde Ida år så vi gick till parken för att fira henne:)

ikväll drack vi lite coctails - halva priset wooo!

och åt mat. inte halva priset.

liza and mike!



Frida kom hem och gav mig godis i världsklass.

Igår fick jag världens sötaste kopp av Liza, tack!! den ska jag dricka te ur varje dag:)

FAST

Nu är det kaos. Liza och Micke är här och Frida är i Sverige, alla är i stort sett strandsatta, ingen kan ta sig hem. Frida verkar kunna ta någon buss till Amsterdam och därifrån båt till england. Liza och micke kan kanske komma hem på torsdag med flyg. Torsdag! De skulle åkt hem imorgon kväll egentligen. usch vilken soppa, hoppas verkligen det löser sig. Mitt enda problem är jag får sova ensam här, frida är ju inte här och inte sebbe heller, han sover på HOTELL med sin mamma. lyx! Jag är livrädd för att sova ensam ska ni veta, efter att ha sett på paranormal activity. Se inte den. Jag tröstar mig med att spanjorerna ialla fall sover i rummet bredvid, kan jag inte få krypa ner emellan? haha eller inte.

vi har för övrigt haft en mycket trevlig dag, jag Liza och Micke! Vi var på Oxford st, i Soho,åt mat i chinatown, gick till Covent Garden, åkte till Trafalgar sq, sedan gick de på museum och jag åkte hem en stund. Nu på kvällen har vi ätit på en libanesisk restaurang och varit på en pub här på queensway. Igår kväll var vi och åt på Loco Mexicano i Westbourne Grove. mkt trevligt och gott!
Nu ska jag kolla på tv tills jag inte kan hålla ögon öppna, godnatt.


TRY THIS

Är hemma på lunch från jobbet. lunchen innebär idag cottage pie och toner från Joseph Arthur. ljuvligt.






I'M ON FIRE FOR YOU, CLERALY.





Frida har åkt hem till sverige några dagar, inatt åkte hon. Imorse när jag vaknade blev jag lite förvånad när jag insåg att jag var helt ensam, hade inte vaknat när frida åkte under natten och herr sebastian låg inte och slumrade på soffan som vanligt. Han hade hamnat på fest och sovit hos en kompis.

Imorgon kommer Liza och Micke hit, det ska bli jättekul! jag jobbar imorgon men de ska komma förbi butiken och hälsa på och sedan kanske vi ses på kvällen.
Imorgon börjar jag tidigt på jobbet. jag ska ta en tur i parken innan. Usch jag är så less på jobbet just nu, det är så ostimulerade och hemskt tråkigt.
för övrigt är det musiken som räddar mig just nu, t.ex den ovan.
men jag saknar dansen.

THE LITTLE HOUSE BRACKENBURY

jag tycker det är lite irriterande att jag blivit så dålig på att uppdatera, det får allt ändras. men vet ni varför,det är för att jag ungefär BOR PÅ MITT JOBB nuförtiden. jag har helt enkelt inte alls mycket tid över till något annat...
Ialla fall, dagarna har rullat på och tiden går bara fortare och fortare - vilket skrämmer mig lite.
Vår påsk var ok, jag o frida gav varandra varsitt påskägg o.sv, fast jag kände av saknaden av påskmat.
Jag har väl mest bara jobbat. I helgen var vi hos fransmännen Chris och Julien på "fest". De bor långt uppe i tjottaheiti, det var lite krångligt att hitta ska ni veta men tur var det väl att vi kom dit tillslut:)
I söndags gick jag till kyrkan, Hillsong närmare bestämt. trevligt:)
Men det mest spännande som har hänt är att vi har hittat ett nytt place!! det känns helt underbart skönt eftersom vi hade lite panik när vi inte hittade något.

Det är ett litet hus som ligger i Shepherd's Bush, inte så långt härifrån, bara lite mer åt väster. Det är rätt så litet men jättegulligt och perfekt för oss. det är ett kök och vardagsrum i ett direkt när man kommer in, sedan en spiral trappa uppåt och en neråt. Där nere är ett rum med två singelsänger (hur perfekt är inte det, sebbe och andreas vill ju inte gärna dela säng) och ett badrum. På övervångingen är ett till sovrum med en dubbelsäng till mig och Frida.
det är så gulligt inrett hela huset och det är fräscht! vilket är viktigt. Stället har till och med ett namn, "The Little House Brackenbury" hur sött är inte det!:D Dock kommer vi bara bo där i två månader för sedan åker sebbe o andreas hem. men det blir två grymma månader tror jag.



my egg!


ett chokladägg - och en kopp dessutom



VÅR

Idag är det fint utanför vårat fönster, jag tror våren är här:)








HEJ HEJ HALLÅ

Den här kvällen har spenderats med att söka lägenheter, sjunga, och äta gratisexemplar av choklad som delas ut på mitt jobb. (Vi fick levererat flera lådor med "Thorntons praline melt", jag tror vi i personalen har käkat upp hälften redan, det är skamligt!)
Imorgon kommer dagen börjas med en springtur, jag tänkte baka scones och så ska jag vandra runt i West end och försöka hitta mig ett par jeans. Jag ska också köpa ett påskägg till Frida:) 
Glad påsk förresten! det är så roligt här, det finns så himla mycket olika påskägg att köpa, typ jättestora gjorda helt av choklad och massa olika smaker och sorter av allt. överdrivet och onödigt kan man tycka.

Idag var det rätt galet på jobbet, speciellt på kvällen. så stört mycket folk som trängs och idioter som rör runt bland skorna! kan inte alla bara lägga av, flytta på sig och lämmna butiken känner man då. Dessutom är alla italienare, spanjorer och tyskar. Ibland känns det som att vi är located på en flygplats för vi får ju bara alla jobbiga turister. Och en sak till - de har faktiskt hela dan på sig, måste alla komma in sista timmen, allihopa samtidigt, och köpa skor, just av MIG?? 
förlåt, jag är trött på mitt jobb. Som ger mig 5.80/h, MINIMILÖN! 

 Igår fick jag höra att jag var svensk av en kille på Tesco - han kunde "känna det på lukten." ska jag ta det som en komplimang?

hej hej hejdå.


 

RSS 2.0