Frida is heeere

ne nu får jag allt skriva lite i bloggen, det var ett tag sen. FRIDA ÄR HÄÄR!!! I förrgår kväll mötte jag upp henne på Liverpool St och igår var vi ute på stan hela dagen och hälsade bla på Ida på hennes jobb och letade efter en nyårsklänning till Frida. Hon hittade ingen. Inte ens på Westfield!! Och på kvällen klippte frida mitt och idas hår, haha det blev ju asbra! she's got skills;) Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, tror vi ska ta en promenad i Hyde Park nu på förmiddagen, sen får vi se. Ikväll har vi iaf planer! Vi ska till en klubb som ligger i Embankment, precis vid Thames river. Vi åker dit med maya, hennes syster och alex och hans kompisar.  Vid tolvslaget ska vi kolla på fyrverkerierna vid London Eye:) 
Nu ska jag nog snart ta och väcka Frida som ligger och sover fortfarande, sedan ska jag se om jag kan knö mig ut i köket och hämta lite frukost, våra flatmates har FYRA pers som är på besök just nu och sover i deras rum! fattar inte hur de får plats. Måste säga att det är lite irriterande, toan har varit ockuperad hela morgonen. nu måste jag ha frukost, hejsvejs.

fis!

ååhhh har haft en helvetesdag på jobbet! ska söka nytt snart för jag måste jobba heltid för att kunna klara mig! Office betalar ju skitlöner, minimilön till och med, 5.40/h nånting, skit är vad det är! Plus att jag ska skatta så min lön kommer bli svindålig. Ida ska också söka nytt, hennes chef är hyperstörd och alla hatar honom (dessutom är han svensk haha), hon jobbar 10h om dagen, 5-6 dagar i veckan och får bajslön. gaah! vi blir galna här! nej mitt humör är inte det bästa just nu, plus att jag är trött efter en helg på Topshop där det var GALET, folk köper skor som galningar speciellt när rean sätter igång. Det enda som håller mig uppe är att Frida kommer hit imorgon, och då är jag ledig fem dagar då vi bara ska åka runt i stan och NJUTA och inte tänka på jobbet eller nått annat jobbigt alls. vi kommer ha så kul så!
Jag måste bara börja planera vad vi ska hitta på, på onsdag ska vi iaf till Artsclub tänkte jag, det får hon ju inte missa:) vi hittar nog på massa skoj. can't wait!


nu tycker jag det ser konstigt ut med mitt mörka hår haha!





Christmas Day!!

Juldagen idag då, vi har inte gjort sådär jättemycket. Ida har fått jätteont i ett öra så vi gick till sjukhuset och satte oss på akuten, rolig juldag va:) Men det gick ganska fort, hon hade fått öroninflammation och ska äta medicin i en vecka. Dagen blev bättre sedan, vi gick och åt mat på en restaurang här på Queensway och sedan gick vi hem och fikade och lekte lite lekar:P Igår på julafton jobbade både jag och Ida till kl5 och sen gick vi hem och åt julmat, Idas föräldrar hade lagat lite svensk julmat till oss! Sen öppnade vi julklappar, tack tack för alla hemifrån! Av Ida fick jag en Harajuku Lovers parfym som jag har velat ha sen vi kom hit, taaack!! Jag gav henne en bok om New Moon filmen. Pratade med familjen imorse på Skype, damn vad surt det känns att inte vara hemma nu ändå! Jag vill ju vara hemma hos familjen på julafton, det är alltid så mysigt!

I förrgår varf vi och såg Mamma Mia musikalen, den var grymt bra ju!! Jag satt och rös genom hela musikalen! haha jag och Ida gick hela kvällen och pratade om hur roligt det skulle vara att jobba som musikalartist, man blir ju gott sugen när man ser hur grymma de är som är med! Imorgon blir det jobb igen, på Oxford St igen. Galet kommer det bli, det är boxing day och rean sätter igång. Fast egentligen har jag inget emot när det är busy, då går ialla fall tiden fort. Men det kommer bli så stressigt bara. 
hoppas alla ni har en bra jul!! happy christmas! 


u p d a t e

Nu när Idas föräldrar är här blir vi omhändertagna så väldigt mycket, de lagar massa mat och sånt där och det är ju asbra för oss! Igår gjorde dem lax och potatis, jättegott! I måndags var både jag och Ida lediga och då sprang vi runt på stan med hennes päron, vi åkte b.la till Westfield, yeey. Vi tog bussen dit och det tog över en timme att komma fram! Helt sjukt! Det tar kanske tjugo minuter vanligtvis. Vet inte vad det berodde på, antagligen snön, folk här bli ju som galna så fort det kommer lite snö. Snart stänger de väl av hela lokaltraffiken. 
Idag är jag ledig IGEN och jag ska följa med idas föräldrar till Leiscter Square för att köpa biljetter till Mamma Mia som de hade tänk att se ikväll, de vill bjuda med mig också! wehej! Verkligen hur kul som helst att få se Mamma Mia i London, men jag får så dåligt samvete bara att de ska bjuda mig! 
Igår pratade jag med Frida på Skype, att vi inte har kommit på det tidigare?? Det var ju jättelätt att fixa och helt gratis är det! Nice! nu ska jag kolla på ett avsnitt av Glee och sedan gå och duscha o äta frukost!   

Sjuk igen

Orkar inte! Det här är tredje gången jag är sjuk på lite över två månader. Förkyld igen. Jag var aldrig sjuk när jag var hemma, kanske en gång om året typ. Vad är det med London?? Det är väl antagligen jag som äter för lite vitaminer. Men idag har jag ialla fall ätit en apelsin och en C-vitamin tablett, dubbel vitaminkick! Får hoppas att det hjälper. Förresten hörde jag att Brittany Murphy har dött, så hemskt! Känns som att kändisarna dör som flugor nu för tiden...
nu ska jag gå och lägga mig! ikväll är Ida på julfest med sitt jobb så jag är ensam här.
godnatt!



weekend

Tidigt igår morse kom Idas föräldrar hit, planet var jätteförsenat och grejer men tillslut kom de ändå. De hade med sig massa massa mat till oss :D Mest julmat, mums!! Och så fick jag mina efterlängtade joggingskor, plus en påse med lite julklappar och kläder hemifrån från mamma o pappa. Och så fick jag en stor rödbetssallad! YES julen är räddad!! Har man köttbullar och rödbetsallad så klarar man sig;) Vi fick också sex kakor Marabou haha, trodde kanske de skulle ta med sig två eller nått! Jaja då har vi så vi klarar oss! Igår var Idas föräldrar också och handlade mat och bjöd oss på tacos, det var inte fel, jag och Ida har velat köpa tacos hur länge som helst men det har alltid känts så dyrt. Och idag har vi vait på Topshop och provat klänningar, jag var dock tvungen att åka hem efter ett tag för att jag ska jobba. Börjar 14.30. Men imorrn är både jag o Ida lediga,, då kan jag hänga med dem och göra nåt kul!


working day boxing day

Nu är jag hemma efter en lång dag inne på Topshop. Fast det gick ändå väldigt snabbt eftersom det var så stressigt och mycket att göra hela tiden. Verkligen annorlunda från lilla butiken på Queensway! En gång stod jag med händerna i fickorna på min kofta, då kom det genast fram någon och sa till mig att sådär får man minsann inte stå:P det är väl ingen fara, ser ju bara lite avslappnat ut! På lunchen gick jag och en annan som bara var inne för idag och åt på ett kinaställe som var asgott! Sen jobbade jag till kl7. Det var två andra som också kom från andra butiker och bara hoppade in några dagar, så det var nice. Skulle verkligen inte vilja jobba där permanent, alldeles för stressigt och slitit. men tyvärr måste jag dit igen annandag jul (boxing day heter det tydligen) och dagen efter det, på annandag jul tjänar man dubbelt dessutom:D som en vanlig söndag på Coop då haha. Och igår fick jag se att jag jobbar både julafton och annandag då. Typiskt. Fast vet inte vad jag annars skulle gjort heller.
Ikväll kommer Idas päron hit, flyget var dock försenat så vi får se när de dyker upp.

Nu ska jag och Ida kolla på ett avsnitt av Glee och sen gå och lägga oss! godnatt. 

underbar underbar låt!

zzzzz!

guuuud vad jag är trött! okej, vi var ute igår men jag kunde ändå sova länge i morse. hm. Igår var jag och Maya på Artsclub igen, det var kul! idag är jag ledig, eller ja nästan ledig, min chef ringde förrut och undrade om jag kunde hoppa in 2 timmar ikväll, kl 6-8. hahah känns ganska onödigt men men. så jag ska snart dra mig till jobbet. Idag har jag kollat på en lägenhet! Inte till oss dock, jag följde med Sebbe, han o mattias ska flytta till en annan lägenhet efter nyår. Den var fin lägenheten, låg i Shepherds Bush. Sedan tog jag en sväng på Westfield för att se om jag kunde hitta julklapp till Ida. Vilket misslyckat försök, jag hittade ingenting alls. åå orkar inte, julklappar är ju omöjligt att köpa. Imorgon ska jag jobba på Office i Topshop, hjälp! känner på mig att det kommer bli rätt stressigt och jobbigt. 

-Lookbook-








onsdag

Igår var jag och Ida lediga både två, vi tog en promenad till Notting Hill och gick runt på Portobello Road, tog en fika och gick hem igen. Sedan lagade vi middag, jag kokade potatis och gjorde mos, det var så gott! Längesen jag åt det. Efter det åkte vi till Pineapple och dansade, det blev jazz idag igen med någon som hette Fleur. Det var riktigt roligt, och koreografin var till Poker Face haha. Idag börjar jag jobba kl2 och ikväll blir det nog Artclub igen. Nu ska jag ta en promenad och sen gå hem och ta en dusch.

update:ministry of sound,sunes jul,TOPSHOP

Jag borde nog pallra mig bortåt Tesco och köpa mat. Bröd, mjölk, yoghurt, ost, färdigsås, pizza. pizzan ja, haha man kan verkligen storfynda på Tesco, om man vet vart man ska kolla. Jag hittade 4 tomato&cheese pizzas för 1.85, vi pratar om ca 20kr! det går ju bara inte att undvika att köpa. Ska jämna upp med några apelsiner tror jag.

Ministry of Sound i lördags var gaaalet roligt! Vi var först på "förfest" (kan knappt kalla det förfest:P) med alex och hans vänner, det var Alex som hade skrivit upp oss på listan, skönt att inte behöva stå i den förbaskade kön! där inne var det rätt crowded, men det är så det ska vara. alltså jag älskar det stället! jag tror inte ni förstår hur galet perfekt musik de spelar, om man älskar house och om man älskar att dansa, perfekt för oss!!! Galet är att de stängde kl 7 på morgonen. Jag och Ida skulle upp och och jobba så vi tog vårat pick och pack och drog vid 3, hoppade på närmsta buss och kom ända hem till Queensway! Maya och Hanna stannade kvar och fortsatte natten med andra äventyr;)

Igår var tjejorna här igen och vi hade en väldigt trevlig kväll! Vi gjorde negerbollar (jaaa!!!) och åt Doritos och muffins (vi har blivit så nyttiga här i London!), och kollade på Sunes Jul!! så roligt att se igen, det var ju hundra år sedan och man kommer ändå ihåg varje avsnitt:D

Idag har jag jobbat och inte gjort så mycket mer. Spännande Nyhet: Igår fick jag reda på att på fredag och 26 och 27 dec ska jag jobba på Topshop, på Office som ligger där inne! Topshop på Oxford St är det då, det superstora! Thats right:D på undervåningen har de en stor skoavdelning och där mitt i smeten är Office beläget. De behövde extra staff till julhandeln. Vet inte riktigt hur det här känns dock, spännande är det ju men lite nervöst också. Det blir nog rätt stressigt.

Imorgon händer något otroligt, jag och Ida är lediga samtidigt! Det har nog aldrig hänt förr. Vi ska åka och dansa dessutom! Jazz blir det nog igen, förresten ska vi inte prata om träningsvärken jag hade igår från dansen i lördags. oy. Det blir iaf härligt med dans imorgon, hej!

och det här är mitt hundrade inlägg for the record!x


Jag älskar London!


Det var nog bara det.

1solig dag och 2timmar dans senare...

jag är trött! min kropp är mörbultad. benen är tunga som bly och höfterna värker det i. men lycklig är jag, för jag har dansat! åh vad härligt det var, skönt att "väcka" kroppen till liv ingen så att säga. Klassen var två timmar, 1.45h stod det på schemat men okej. Vi var i en stor danssal så det fick plats med många, jag ställde mig längst bak och som tur var fanns några andra där som också var nya. Läraren var bra, lite äldre, ganska liten och nätt. Hon verkar snäll. Så kul när man känner igen tekniker man har jobbat med under gymnasiet, eller vissa övningar eller rörelser som man har gjort tidigare på Mias lektioner. Rutinen vi gjorde hade nog de felsta gjort förr, hon gick ändå igenom det såklart, men det gick rätt fort  och om det är något jag alltid haft svårt för så är det att memorera steg fort. så det gick väl sådär, men jag gjorde mitt bästa antar jag... Ja det var iaf jättekul att dansa igen, dock är det ju inte direkt billigt. Man betalar per klass, som kostar runt 6-7 pund, men sedan måste man vara medlem också, en månad kostar 25pund tror jag. japp, får se hur många dansklasser jag har råd med egentligen. ska bli intressant:P
Ikväll ska vi kanske till Ministry of Sound, eller Ida Maya och Hanna ska iaf dit men jag har inte bestämt om jag ska med eller inte... om jag har råd eller inte. Plus att jag ska upp och jobba imorrn. Alex kunde i alla fall sätta upp oss på listan, då kostar det ju mindre med inträde och sådär.. hm får se på det hela.

                      

och så äntligen!

Jag är nervös!! Imorgon så, imorgon ska jag göra det jag kom till London för, imorgon ska jag äntligen äntligen äntligen få DANSA!! Jag är nervös för att jag inte har gjort det på fem månader, verkligen inget överhuvudtaget, och för att jag ska ta min första klass ensam:( Det är inte kul, jag och Ida skulle göra det tillsammans ju! Men hon jobbar 50 timmar i veckan, alltså nästan hela tiden, och jag känner att det kommer dröja innan vi är lediga tillsammans nästa gång. Så jag tjuvstartar:) Det ska bli helt sjukt underbart att dansa igen, däremot inte lika underbart att känna hur alla muskler man en gång hade är helt borttvinade... Men jag ska nog få tillbaka dom! efter ett tag så. Jag tar en jazz klass imorgon, på en nivå som är ganska medel. Jag börjar lungt, och det behövs nog tror jag! Fast klassen var en timme o 45 min, lite väl långt för min otränade kropp känner jag?? hehe, jaja.
Idag har jag varit ledig och jag började med att åka in till Oxford st (som vanligt haha, jag hamnar alltid där på mina lediga dar) sedan gick jag till Covent Garden, kollade lite på Pineapple (där jag ska dansa) och tog mod till mig och gå in och hälsa på Ida på Reiss där hon jobbar! Anledningen till att jag tvekade var för det första för att det är en ganska fin butik (jag kände att jag inte riktigt passade in), och för alla skräckhistorier Ida har berättat för mig om hennes mardrömschef Tony, som verkar heeeelt psycho, ni skulle höra alla saker ida berättar för mig om honom! så när jag gick in vågade jag knappt titta på honom haha, men jag gick bara rätt ner till Ida och pratade lite diskret med henne.
Sedan så tog jag bussen till Edgware Road, där det ligger en svensk matbutik som heter Totally Swedish, hur coolt är inte det:D den var ganska liten men hade det nödvändigaste från svensk mat! Kan ni gissa vad jag köpte? haha Sill såklart, skärgårdssill den här gången! Den var god, salt och god! och så köpte jag Remouladsås att ha till min fisk jag har köpt. inte sillen alltså. Det var trevligt, det ligger mycket svenskt runt edgware road, det är sär sv kyrkan ligger, och svenskpuben, och så gick jag förbi en svensk restaurang som hette Garbos eller nått :)
nej nu ska jag gå och sova, big day tomorrow!



yellow

hejhejhej! idag är det fint väder ute, strålande sol igen, jag tror jag ska passa på att ta en promenad i Hyde Park om en stund:) Nu har jag precis ätit frukost och Ida har gått till jobbet. Jag börjar jobba kl 4 så jag är ledig halva dagen. Artsclub igår var naaaajs. Först var det ingen som kunde följa med men sedan hör både maya och sebbe av sig, mayas "pappa" kom hem tidigare så hon behövde inte sitta barnvakt, och sebbe fick sluta tidigare från jobbet. Ida skulle som sagt jobba idag så hon orkade inte följa. Det var riktigt bra musik igår, rätt mycket folk men allderles för mycket svenskar. Det är kul att stöta på dem ibland men inte i varje hörn liksom:P det roliga är att alla svenskar tänker nog samma! Igår upptäckte vi att artsclub har massa roliga lampor som lyser på folk som dansar, med olika "budskap"..det var kul när maya fångade dem på kameran!



 











and they all say...

Let me take you down to London city
Where the attitudes bad and the weather is shitty
Everybody’s on the paper chase, its one big rat race
Everybody got a screw face
So many too fake

Spend their pay cheque
In the West End on the weekend
Got no money by the end of the weekend.
But they don’t care cos their life is a movie,
Starring Louis V, paid for by yours truly,
Truthfully, its a joke, like a bad episode of Hollyoaks


julshopping, fast jag köpte inget..

Nu har jag precis kommit hem från en väldigt trevlig förmiddag med Ida, Maya och Hanna, vi skulle handla lite julklappar och åkte till Marylebone High St där det enligt Mayas aupair mamma finns massa bra små butiker. Ja, och dyyyra var de också, inget som vi hade råd med tyvärr:P så vi traskade vidare till oxford st och kollade runt lite. Jag köpte min älskade våffla med grädde och choklad, dock måste jag säga att de på Whiteleys är snäppet godare, OCH billigare:) jaja den var underbar ändå. Jag åkte hem lite tidigare eftersom jag börjar jobbet kl 2, om ca en halvtimme. Jag jobbar till kl 6 haha sån sjukt onödig tid! Ikväll skulle jag och Maya vart på Artsclub egentligen, men så visar det sig att hon måste vara barnvakt ikväll. nooooooo! jag som hade sett fram emot onsdagskvällen... får se om jag kan få med mig någon annan, Ida ska upp och jobba så hon vill inte direkt..hmm någon ska jag allt få med mig. Imorgon jobbar jag 4-8, också sådär underbart nödvändigt.

jag gillar!




saturdaynight

gaah! Jag tycker inte alls om min hals just nu, känns som det har fastnat en potatis eller nått där inne haha. Men det har faktiskt blivit mycket bättre under dagen, jag jobbade 12.30 - 7.30 och under lunchen gick jag till Boots och köpte lite C-vitamin och några sugtabletter för halsont. Tror faktiskt de hjälpte, jag har inte alls lika ont nu och det är inte lika svullet. Skönt, hoppas det försvinner helt så jag slipper gå till sjukhuset. På tal om sjukhus, igår skulle Ida tillbaka till akuten för att kolla upp sin arm igen. Förra gången vi var där tog det allt ett tag att få hjälp, men den här gången var det helt sanslöst vad vi fick vänta! Fem timmar tog det innan allt var klart, och sådär jättemycket kunde de inte göra åt armen heller. Tror det var någon stor olycka just igår och det var därför det tog tid. våra fredagar spenderas numera på sjukhus, kul:) Ikväll ska Maya och Alex till Artsclub, de undrade om vi ville med men båda ska upp o jobba imorrn och är lite sjuka på ett eller annat sätt, så det är nog bäst att stanna hemma.. Fast är skitsugen på artsclub dock. Idas föräldrar ska förresten komma hit och hälsa på över jul, först skaulle de åka hem innan jul men nu verkar det som de stannar över jul också. Idas mamma sa att de skulle laga mat och fixa åt oss, ska bli skönt att bli lite omhändertagen hihi:) Och två dagar efter att de åker kommer Friiiiiida! Oj vad jag längtar tills dess! inte långt kvar nu:)
Nu ska jag fortsätta kolla på Pearl Harbour med Ida, ha det bra.


En fin fredag!

Det här vädret är konstigt. Antingen är det hur grått som helst, tjocka moln och regn eller så är det som idag - blå himmel och strålande solsken. Inte ett moln på himlen. Konstigt hur det kan ändras sådär över en natt! Ja idag är jag ledig igen men just nu känner jag att det är nödvändigt. För jag har blivit förkyld igen, eller nått sånt. Iförrgår vaknade jag upp helt tjock i halsen och har varit sådan sen dess. Känns som att det sitter något i halsen och bara stör, det låter roligt när jag pratar och jag får kämpa för att kunna svälja maten, jag antar att något har svullnat upp i halsen..åh jobbigt. Men skönt attt jag är ledig så jag kan vila upp mig.

 Nu har jag precis varit på Tesco o köpt mat, och en sväng på Marks&Spencers. Jag hittade en osthyvel! wohoo! Jag och Ida har varit så lata och inte orkat gå och köpa en, utan har istället skärt osten med kniv i sex veckor. Måste säga att jag blivit rätt skillad på det ändå, övning ger färdighet. Jag hamnade också i Zaras provrum och provade några fina klänningar, helt onödigt eftersom jag aldrig kommer kunna köpa någon:P
När jag gick runt på Whiteleys i morse insåg jag att vi bor på ett rätt bra läge ändå. 
Vår lägenhet ligger mitt emellan två tunnelbanestationer - Bayswater och Queensway, det är kanske hundra meter till båda. Nästan mitt emot oss ligger Tesco Express, som iofs inte är jättebra men har det nödvändigaste. Starbucks ligger i samma byggnad vi bor i, en bit ner på gatan ligger Tesco Metro som är den största mataffären häromkring. Whiteleys (shoppingcenter) ligger också en bit ner på Queensway, där finns HM Zara French Connection o massa andra affärer, en bio ligger också där inne.. vi har donken, burger king, subway, pizza hut, o massa restauranger på våran gata. Mitt jobb ligger på samma gata. Hyde Park är runt hörnet. Ja egentligen är det skitbra, enda problemet är hyran! Hatar hyran. Den här lägenheten är verkligen inte stor, de två rummern är ganska stora men köket o badrummet är minimalt, och vår hyresvärd får alltså in 20 000 i månaden på oss fyra som bor här. Det är sjukt. Nu ska jag gå och laga lite mat, tror det får bli spaghetti och korv idag. 


för dig, för dig, för dig

usch vad det är grått ute! Klockan är halv tre och om en timme eller så lär det väl dessutom bli mörkt. Det känns verkligen att det börjar bli vinter, jag tycker inte om det här mörkret! Och helt plötsligt blev London väldigt kallt. Vädret har varit milt tills Lisa kom hit, haha. Då blev man tvungen att bära vantar och halsduk, kylan kom på en dag ungefär. Jag är ledig idag, förvånade? Jag jobbar nästan ingenting känns det som, nästa vecka gör jag allra högst 25 timmar. Denna veckan 20 ungefär. Grejen är att jag får sådana onödiga tider, typ 2-6 eller 4-8.30. Det känns inte jättekul med tanke på att jag har en hyra på nästan 5000 och gärna vill ha lite pengar över till mat.. Jag får min första lön 31dec, då visar det sig.

Igår kände jag mig rätt deppig, mest över det här med pengarna och att jag inte vet om jag ens kommer kunna jobba kvar, men också för att jag hade en pissdålig dag på jobbet. Gjorde tusen fel och orkade bara inte med mig själv! och det var inte meningen att jag och Ida skulle göra något speciellt på kvällen, men jag kände bara för att göra något kul ändå. så vi drog till Arts club där vi mötte upp Sebbe o Mattias, och kvällen blev riktigt rolig trots allt! Isbjörnen och Lilla My var också där men det är en annan historia haha. (det var perfekt att gå till Arts Club - det är gångavstånd så vi behöver inte åka buss = sparar pengar, och på onsdagar är det gratis inträde hela kvällen!) det får bli där jag hänger framöver, något annat har jag inte råd med!
Hoppas bara att inte Ida är för trött på jobbet idag, hon gick upp vid åtta stackarn.

Jag har börjat se på My Sister's Keeper, som än så länge är jättebra. Får mig att tänka på mina systrar som jag saknar jättemycket! Jag läste boken för rätt längesen och den var ialla fall grymt bra så jag hoppas resten av filmen lever upp till de höga förväntningarna:) Den borde ni se!
Den och He's just not that into you;)





Älskade helg!


Utgång i lördags - Zebranos!



I Covent Garden! (Lisa köpte skor från Office yep;) )



Leiscter Square, där hade de satt upp ett stort tivoli!



Mexicano på Chiquitos!!!

supergott!!


Resten av bilderna hamnar på Facebook:) lovely!

we had a blast

Nu har Lisa varit här hela helgen och imorgon ska hon åka hem. Tråkigt! Hon kom i lördags och då var hon med Ida och Maya, som båda var lediga. Jag jobbade både lördag och söndag, väldigt typiskt men jag är iaf glad att jag var ledig idag så vi kunde göra lite roliga saker. Ida har varit ledig hela helgen för att hon skadade armen, på ett sätt tur för då kunde hon hänga med Lisa. I lördags var vi ute alla tre med Maya och hennes kompis Hanna, vi var i Soho på någon klubb, det var himla skoj!
Dagen har varit följande: vi har tillbringat större delen av dagen runt west end, vi började med att visa Lisa det överväldigande men så underskattade Primark! Där fick hon fyndat en massa saker! Sedan åt vi mat på Spaghetti House och åkte vidare till Covent Garden, Lisa fick se vart Ida jobbar och vi gick runt i alla söta butiker. Vi gick in en sväng på Pineapple dance studios som ligger i covent garden, det verkar vara ett jättebra ställe. Vi måste gå dit jättesnaaart. det är många som har rekomenderat det stället, danslärare från skolan, Idas jobbarkompis som sa upp sig för att göra danskarriär har dansat massa där och Sadiq på mitt jobb sa att det tydligen var jättebra.
Efter Covent Garden åkte vi hem, jag o Lisa handlade mat på Tesco och sedan åkte vi vidare till Leiscter Square och åt mat på Chiquitos! :D Det var jättegott, nachos och allt mmm!! Nu är vi hemma, ska gå och lägga oss. Imorgon bitti åker Lisa hem. Synd att jag inte hann umgås mer med henne, men det var grymt kul att hon kom!! we had a blast!! Jag ska upp och jobba imorgon, 10-4. nu ska jag sova, godnatt!
 

RSS 2.0