Halloween yes

Nuu ska vi sticka iväg på Halloweenfest!! :D i typ Clapham aslångt bort haha men det blir skoj! Jag är katt och Ida är Cowgirl, hejdå!




NEJ NU..

hahaha alltså jag dör ju nu! Jag har lagt upp mig själv på Gumtree, en sida där man kan hitta jobb och bostad. Det var där vi hittade vår lägenhet. Så man skriver lite om sig själv, vad man har för erfarenhet o.sv och de vill gärna att man lägger upp något foto så att arbetsgivare kan se hur man ser ut, vilket jag har gjort. Och jag har fått svar från en del företag, butiker som söker folk m.m, men också från oseriösa personer som är ute efter allt annat än jobb!! Ser min profil ut som en kontaktannons eller vad?? haha man kan ju tro det när man får sådana här mejl!


Hello, how are you? First I would like to say that I 'cannot' offer you work, but maybe you would just like to get to get to know each other? If not, I understand and am very sorry for wasting your time. If you would like to maybe meet someone new and nice, please read on...

My name is Stewart and I live just outside NW London in a town called Chesham. It is a fairly quiet town in the countryside, but it is nice. It is at the end of the Metropolitan line on the Underground if you want to look it up, about 45 minutes from Baker Street or Marylebone so not very far from Central London really. I am writing because I am looking to meet a nice, honest, genuine girl, get to know each other and see what develops. I am a decent guy, honest and sincere who maybe you just might find you really like....

You sound great from your ad - even if it is looking for work!! (sorry) So I thought I would send a nice reply and hopefully you will like what I have said! I have attached a picture which I also hope you'll like and will inspire you to write back. Please be kind enough to reply with your photo in return for the one I have sent of me if you decide to reply.

I hope I will hear from you soon
Stewart xx


Vad tycker ni, låter inte Stewart som en himla mysig själ? Tror att jag skulle trivas riktigt bra där i Chesham, har alltid gillat the english countryside! och sen har vi Hughie här, tycker han verkar rätt trevlig också!:


hey, how are you? I noticed your ad looking for work on gumtree and I thought i'd be cheeky and ask you out for a drink :) you are gorgeous :)!! what part of london are you living in?

I'm hughie from ireland, I've lived over here for the last two years and love the place. I work in televison over here, although i may be opening a bar soon in hackney. I'm laid back and a good laugh and have travelled all over the place (also am clearly an oportunist!! :). what else about me....oh yea, i'm just back from dublin, I did the marathon on monday, my legs are killing me :)

so tell me about you, how long have you been in London?. Maybe you'd like to chat on msn? my msn id is [email protected] or i also use skype - hughie.kelly

I hope to hear from you soon, and perhaps we could meet up for a drink??

Hughie


Vilket kap är inte han då! ne men ärligt vad är det här egentligen? Är folk verkligen så despersata att de utnyttjar sådana här sidor som 'kontaktannonser'?? hej jag är faktiskt seriös och letar efter ett jobb här! och jag berättade väl om killen som mejlade både mig och Ida och erbjöd oss jobb som skulle innehålla "physical interaction"? sjukt! åh vänta ska se om jag hittar den också, nånstans är den.

Hi,
liked your profile,i can offer you cash in hand for few hours or an hour job of giving good company involves some physical interaction as well. Will be in croydon area. If you think you are feasible for this type of job, then get back to me.
Cheers
Xee



ni ser! kul att alla killar som lägger upp sig här bara får seriösa erbjudanden, medans jag måste sitta och sortera bort alla nötar. kul.




det är kul med en blogg


men det är ju supertråkigt när man inte får några kommentarer! :( är det ens någon som läser min blogg? haha orkar aldrig kolla statistiken så jag vet inte ärligt talat. jo jag vet att Liza och Frida läser iaf, det är bra! tihi. men var så snälla och kommentera lite mer, det blir ju mycket roligare så, så vet jag vilka som läser också, kan alltid vara kul!  

jobb?


guuud vad jag är trött nu. Har precis käkat middag, kom hem från min "provjobbning" för en stund sen. Det var på en coffeshop i Marylebone. Han killen med det internationella företaget fixade det för att jag skulle ha något jobb medans jag väntar på det andra..typ. haha vet inte riktigt men om jag nu får det här så är det ju bra så länge iaf. Det verkar helt ok, det är fräscht och så men lönen klarar jag bara inte av! 4.5 pund i timman till att börja med är det tydligen, sen kan det ökas "om man är duktig". 4.5 är under minimilön. däremot kommer jag ju inte skriva på nått kontrakt och kan egentligen sluta när jag vill, så jag vet inte om man vågar begära mer i lön? Jag känner bara att just nu är jag så desperat efter ett jobb att det här får väl duga då.. tills vidare. 
Ska ialla fall dit imorrn igen kl 9.

David Guetta!

Igår kväll!! jag, Ida, Sebbe och Maya skulle ut och Maya hade hört att David Guetta skulle spela på Ministry of Sound! yaaay vi var tvugna att åka dit. Grejen var bara att folk hade köat utanför i flera dygn och kön var sinnessjukt lång, men tillslut kom vi in ändå! det var grymt! dock måste jag säga att han såg äldre ut än vad jag hade förväntat mig :P

Igår var jag på den märkligaste interjun hittills. Jag fick en intervju med väldigt kort varsel, för ett inernationellt företag som typ erbjuder tjänster för privatpersoner (väldigt rika sådana) typ att hej jag vill ha mitt flyg bokat dit och dit eller jag vill ha biljetter till den här konserten eller jag vill ha ett hotell bokat för mig.. ja massa grejer, och nu håller det företaget på att sätta ihop ett internationellt team och det passar ju bra eftersom jag är från Sverige.. Men alltså killen som intervjuade mig var rätt konstig.. han tyckte nog bara om det faktum att jag var från Sverige, och överdrev allting på mitt CV. typ 'åh du har jobbat inom hemtjänsten ser jag! och på dagis! så du har alltså bra erfarenhet av att handskas med människor av olika åldersgrupper, you know how to approach them in a good way, excellent!!' ehh japp... Så fick han syn på några betyg jag skrivit upp på CVt, några jag fått mvg i, och han "oh you've got all A!! that's perfect, oh my god your parents must be so proud"ja och sådär fortsatte det, han bara överdrev allting och överskattade mig totalt, om jag får jobbet på deras företag ska jag tränas upp tills efter jul men behöver ju ett jobb under tiden, vilket han var snabb på att fatta... han erbjöd mig en intervju på en DIAMANTBUTIK som hans kusin ägde, helt sjukt, de behövde nån som tog hand om all pr, pappersarbete och sålde till kunder i deras hem, han bara "har du något emot att isåfall bära diamanterna för att göra reklam för dem?" eh NEJ! ja han pratade massa ialla fall, men det jobbet vill jag inte ha, det är allderles för överkvalificerat för mig!! usch. och idag ska jag och Ida på intervju för ett cafe som han också fixade åt oss, hmm får väl se hur vi gör.








alalallala

Nu sitter jag och Ida här på rummet och äter frukost, och vi ska snart bege oss till Science Museum som tydligen inte ligger långt ifrån där vi bor. Vi kollade upp vilka gratismuseum som fanns och det var typ det och British Museum, som vi ska ta någon annan dag. När vi har vart på museet ska vi försöka hitta en superbra affär som vår spanska flatmate tipsade oss om. Den heter Iceland och de säljer massa frysta varor, typ färdigmat och sånt, väldigt billigt. Dit måste vi åka och spara pengar! igår hade vi ju våra intervjuer, den på office gick ganska bra men kommer nog inte få där ändå. orkar inte hoppas. på kvällen träffade jag Sebbe, vi gick en sväng runt Hyde Park eftersom de hade stängt parken för kvällen o klockan var typ sju!? Vi tog också en tur till Tower Bridge, eller vi åkte till London Bridge station eftersom vi inte riktigt fattade...som tur var var det inte långt att gå mellan, men har fortfarande ingen aning om vad London Bridge är för nått haha, är det också en bro eller? Tower Bridge var iaf väldigt fin på kvällen.
I förrgår var vi ute med Maya, hennes brittiske kompis Alex och hans kompisar. Vi åkte till Clapham, som ligger långt ner och är väl en förort. Vi tänkte gå nånstans och ta en drink, dock så var det ju söndag och inte mycket var öppet.. det enda vi hittade var en liten gaybar och där smög vi in! ganska rolig upplevelse haha. De stängde kl 11 och då åkte vi vidare till Soho, och någon klubb där det det var proppat med folk. men jag var så himla trött och vi kom hem ganska tidigt ändå. det var en rolig kväll, speciellt då de beittiska killarna skulle lära sig prata svenska, oj vad fult det lät, låter vi verkligen så?! fruktansvärt.
nu ska vi åka till museet innan klockan blir för mycket!


intervjuer

Idag var jag tvungen att gå upp klockan 9 för att gå på intervju kl 10. hjälp vad trött jag var! jag och Ida brukar ju vanligtvis gå upp sådär runt 11 12 haha. Jag hade en intervju för Caffe Nero, som gick helt ok men jag vill egentligen inte jobba där så jag brydde mig inte så mycket. Sen åkte jag hem och sov, det var skönt! jag och Ida åt lite mat och sedan var det dags för intervju nr 2, på Office här på Queensway, en skoaffär. Den intervjun gick ganska bra, jag skulle verkligen vilja jobba på Office. men jag är så trött på att gå på intervjuer nu, känns som att jag inte ens bryr mig längre typ. Vill bara ha ett jobb nu! det är väl typ det vi har hunnit med idag, vi tog en promenad i Kensington Gardens förrut också, det är så fint där nu med alla höstträd! hejsvejs


oh just let me eat my waffle

jag lovar, det här är himmelriket!! London har mycket gott att erbjuda men det här toppar alla listor. så himlans gott. tjock krispig våffla med grädde och choklad. aah! Nu har vi vart på internetcafeet och fixat med gumtree MEN framförallt har vi vart på Whiteleys och käkat varsin sånhär, VÄRLDENS GODASTE VÅFFLA.

   


Camden Market


Idag har jag och ida varit och hälsat på i Camden town, vi sprang runt på marknaden som var hur stor som helst. Eftersom vi inte kom dit förra söndagen fick vi ta och åka dit nu. På vissa ställen kändes det som vi var tillbaka i Tunisien, med alla små gångar och gränder och låga tak. mysigt var det dock! Nu har vi ätit mat och ska gå till Whiteleys och köpa varsinn underbar belgisk våffla med grädde och choklad! gaahh farligt god är den!














tråk

shit vad tråkigt jag haaaar! vad händer?? inget! jag har varit själv hela dagen, snart kommer Ida hem och då ska jag minsann föreslå att vi hittar på nått skoj för nu får det banne mig hända nåt! Kanske dra till Soho som Maya föreslog, det röstar jag för!



Portobello Road

Idag är Ida och provjobbar för Reiss, vilket betyder att jag blev ensam och var tvungen att underhålla mig på något sätt. så jag tog en promenad till Notting Hill och Portobello Road Market. Hade ingen aning om vart det låg men det var inte svårt att hitta; man följer bara strömmen människor :D här behövs inga vägbeskrivningar inte. Portobello Road var jättelång, jag bara gick och gick och kollade på alla små stånd och gulliga butiker som låg precis överallt. Jag köpte ingetn dock, funderade på något sött halsband men de kostade typ £8 så det hade jag ju inte råd med! När jag vandrade hemmåt var jag så fruktansvärt hungrig så jag gick in på starbucks och köpte mig en chai latte, med MASSA skum! Dock är allting på starbucks väldigt sött och min chai smakade nästan för mycket socker. lite synd. Nu ska jag ta och laga mat, ris och nån sås grej. blir gott med lite omväxling från pastan!







 

hepphepp!

Jag och Ida tänkte gå ut en sväng förrut och sätta oss på en pub eller något, för att ha något att göra liksom.. Men alla ställen vi gick förbi hade en medelålder på ca 40 så vi tänkte...nej. medans vi gick pratade vi om det att alla är så finklädda här när de går ut, även om de bara ska till puben runt hörnet. 10 cm klack minst för tjejer och kostym för killar. eller män. Men vet ni en sak är lite roligt (och sjukt konstigt!). På en del klubbar finns en viss dresscode som gör att man inte kommer in om man som kille inte har finskor, eller som tjej klackar. Alltså, du behöver egentligen inte ha kostym eller något finare upptill, bara du har svarta, blanka kostymnisse finskor så kommer du tydligen in. hmm sjukt.
Maya berättade att hon var på en klubb nån gång, där de nekade henne att komma in eftersom hon hade platta skor på sig! vakten hade sagt typ 'sorry but your shoes gotta lift from the ground at least a bit' Så varje gång vi har gått ut har jag ärligt talat inte vågat annat än att ha högklackat! hahaa jo London är allt bra konstigt ibland.







Bio



today we sleep

trött. vilken slapp dag det kommer bli. min intervju som jag skulle haft för Office idag blev framflyttad till på måndag så idag har jag inget speciellt planerat. Ska ta en promenad i Hyde Park tror jag, när ida kollar på kläder till sin provjobbning. Igår var jag ida och maya ute, vi gick till ett ställe som heter Metra som låg vid Soho nånstans, inte direkt en superbra klubb. Men det var skoj att dansa lite :) sen åkte vi hemåt och mötte upp sebbe och mattias som kom och hälsade på. det var en skoj kväll på det storaa hela. 
och jobbsökandet fortsätter, det börjar kännas lite jobbigt bara att vi inte har arbete. Pengarna går ju liksom. men vi ska lägga ut oss på Gumtree och söka på cafeer lite mer. de blir nog bra.
Ikväll ska jag och ida på bio med fredrik, vi ska se the Imaginerum of Doctor Parnasseus eller hur det stavas. verkar hur bra som helst, undrar om den kommit ut i sverige än?
 






 

men vi hade i alla fall tur med vädret.


Idag var en väldigt dum dag.. för min del ialla fall. dagen börjar med att vi får slänga massa mat i vårt kylskåp för att det har vart sönder i typ två dagar, och mitt i frukosten kommer en gubbe och slänger in ett nytt kylskåp. ja det var ju bra men maten var ändå förstörd. Sen skulle jag och ida gå till banken och skaffa bankkonton, och hon i receptionen säger åt oss att sätta oss ner och vönta i ca 10 min. Vi sitter väl där en 40 minuter lr nått när någon kvinna kommer fram och frågar vad vi väntar på och säger att "nej men kom tillbaka imorgon kl 11 istället så kan vi hjälpa er då!" jaha så vi traskar vidare, ida köper lite mat på KFC och jag en sandwich på Tesco eftersom vi skulle laga ordentlig mat senare. När jag ätit upp hela mackan råkar jag kolla på de där dumma märkningarna som finns på varenda macka som säger hur mkt fett, kalorier, salt och sånt det innehåller. jaha då är det väl klart att just min lilla macka innehåller typ 500 kalorier, kul liksom (inte att jag bryr mig så men mackan var verkligen inte stor så jag blev så himlans chockad!) och irriterad såklart, det är ju en del för en liten macka. Ida skulle på inervju i Covent Garden och under tiden tänkte jag strosa runt lite bland gatorna och affärerna. så jag traskar och traskar och krokar in mig totalt i covent gardens alla smågator, tillslut hamnar jag långt bort åt tjottaheitti och är ganska så lost. Och jag hade ju inte ida bredvid mig att fråga liksom haha. aja tillslut hamnar jag rätt ändå och jag och Ida åker vidare hemåt (idas intervju gick bra förresten). sen kom vi iaf hem och lagade mat (makaroner och korv som vanligt) MEN!! vi piffade till det med lite vitlöksbröd. det var gott.

ok dagen har inte varit helt bajs. Ikväll ska vi ju faktiskt ut med Maya, vet inte vart dock, Maya ville till något House ställe i Clapham, men får se vart vi hamnar ;) hejsvejs pussokram

ldn so far



Vi har träffat Maya en del

idaidaida

jag på hostelgolv

Ida och Fredrik och Big Ben

Inne på Harrods, på avdelningen Christmas World haha.

söt sak som vandrade omkring på gatan, 'you girls are not from england right?'

hoho

han verkligen går in för att förstöra bilden.

Vi har lägenhet. i London!

Nu har vi fixat lägenhet! :D Igår var vi och kollade på lägenheter och bestämde oss för en som ligger i Queensway, granne med Hyde Park! Lägenheten är ganska liten men vårat rum är rätt så stort.. Inte direkt världens finaste men verkligen inte skabbig, och med tanke på den låga standarden här i England var vi väldigt nöjda :) Det är kul att den ligger så centralt, typ tre stopp från Oxford Circus. Vi delar lägenheten med ett italienskt par som verkar väldigt snälla och normala. Imorgon flyttar vi in, känns bra! Så idag har vi sprungit runt på Westfield och handlat täcke, kudde och sängkläder på marks&spencer och Debenhams :)

Igår var en rolig kväll! Jag, Ida och Maya var ute med Sebbe och Mattias, två killar vi träffade på svenska puben i onsdags. roliga människor:P vi började med förfest hos dem i deras snajsiga lägenhet som de också delar med folk, och gick sedan till en klubb vid Tottenham court road. Dock så har ju klubbarna här öppet lite längre än hemma i UA så det blev rätt sent. När vi gick därifrån skulle någon ABSOLUT hitta till mcdonalds men det slutade med att vi åt pizza istället och gick sedan hela vägen till regent street för att ta bussen hem. Vi var hemma halv sex hejsvejs.


Vidrigt!


Det finns alltid "risker" med att sova i sovsal, i ett rum med fem andra killar i vart fall. men man tror ju anda gott om folk, tills det hander nat trakigt..
Maste saga att jag och Ida blir lite nervosa nar de tva tyska killarna sitter och dricker vodka direkt ur flaskan nar vi ska sova, med tanke pa att det inte ens verkade som om de skulle ga ut eller nagot. Men de gick i alla fall ut efter ett tag vilket var skont for da kunde vi sova. I typ tva timmar. Sedan vakar vi upp av att de tva australienska killarna kommer hem och ar upprorda och pratar med den spanska tjejen. De tander lampan, alla vaknar och det visar sig att en av de tyska killarna har kommit in sa full att han stallt sig och PISSAT i den spanska tjejens sang, dar hon lag och sov, och det var inte lite heller. Hon hade blivit helt blot sjalv och hade vart tvungen att ga och lagga sig i en av australienarnas sang, och de undrade saklart vad hon gjorde dar. Men australienarna blev fly forbannade pa tysken och borjade ryta at han, som inte ens kom ihag att han hade gjort det. Han fick iaf torka upp det mesta sjalv. Alla i rummet var ganska upprordra och Ida borjar springa ner mot receptionen, jag springer efter. Vi sager at dom och ett tag senare kommer iaf staffen och sparkar ut killarna, typ ni har fem minuter pa er att forsvinna harifran. Vet dock inte vart de tog vagen kl 3 pa natten men ingen av oss tankte da ha de dar i samma rum igen! usch, fy for sanna manniskor, tur att vi hade de snalla australienarna. en av de hade precis vart och kopt massa godis och bjod hela rummet pa det efterat :) forhappningsvis far vi ett female dorm nasta vecka haha.

(en bra sak med detta at iaf att nu har jag och ida nagonstans att sova fran lordag till sondag, vi kan ta deras platser. det var helt fullbokat forrut och vi hade egentligen ingenstans att sova den natten, det var fullbokat overallt. sa det kommer nagot bra ur allt)

091015

glömde säga att vi har sett en kändis..! "kändis". Han som spelade Max i svensson svensson satt inne på svenska puben igår hehe! Nu är vi hemma hos Maya, vi har ätit mat här och lekt med hennes "barn" :)

högt tempo!

oj idag har det varit fullt upp, jag och Ida har sprungit runt som två tokar hela dagen.. Dagen började med att ida gick upp kl 7 för att gå på intervju på Topshop, jag däremot gick upp vid 9.30 och käkade frukost och gjorde mig iordning för att okcså jag gå på intervju :) idag har jag varit på 3 intervjuer för olika affärer. Jag var på intervju för Fornarina där de sökte en tjänst på Carnaby Street (!!!) och jag fick också chans att provjobba på Fornarina! Så jag var där en timme förrut och "jobbade" haha det gick väl hyfsat men det var väldigt nervöst! Det roliga är att den butiken har ganska speciell inredning och jag kommer verkligen ihåg att vi var inne i den när jag var i London med mina föräldrar och Frida och att jag tykte den var ascool haha. men det var några fler som skulle provjobba så jag får det nog inte. förvänta er inget :P Jag var också på intervju för Polarn o Pyret, som ju är en svensk kedja! vet inte hur de uttalar det på engelska men det måste låta ganska roligt. poelaern and peuret typ. Så det var lite kul att jag fick en intervju där :) nu känns det dumt att jag skriver om det här på bloggen när jag antagligen inte kommer få något av jobben men men... 

Ida hade en till intervju/provjobbning också och efter den här stressiga dag var vi helt utmattade, men hade planerat sen tidigare att ta oss till Svenska Kyrkan ikväll eftersom de har "ung i London" varje ons kl 7, så vi stressade dit direkt efter min provjobbning och träffade några väldigt trevliga människor som också var ganska nya i London :) Efter det visade det sig att de flesta skulle dra till en svensk pub som låg på andra sidan gatan och vi var ju tvugna att kolla in den här svenska puben så vi följde med dit en sväng och tog ett glas. En riktigt engelsk pub innehållande nästan bara svenskar, det var trevligt :D
Så nu ska vi bara gå och lägga oss och imorgon ska vi låta oss vara lite lediga, sova länge och inte göra ngt speciellt. kram kram

Det är sol över stan

hej hej hej. Det känns som vi har varit i London massa dar nu, men det är bara våran tredje dag. Beror nog på att vi har så mkt att göra hela tiden, fullt upp! Till att börja med gick mina stövlar sönder igår  så vi fick åka till skomakaren i Holborn, de var de enda som kunde fixa trasiga dragkedjor. Och de ska vi hämta idag, det kommer kosta massa... sedan igår stack vi ut på stan för att lämna ut våra CV, vi började med Oxford st och Carnaby st, det är ju ganska stora områden att täcka :) Vi gick runt flera timmar och sökte jobb, de flesta var positiva och sa att de skulle höra av sig men vi får se vad som händer. Lite roligt var att vi hittade en Bik Bok butik som jag självklart sökte jobb i haha. Det hade jag inte förväntat mig. 
Idag beger vi oss till Harrods och Westfield Mall (som förövrigt ska vara det största köpcentret i världen) för att lämmna ut ännu mer CV. Vet inte om vi ens kommer våga söka på Harrods när vi väl kommer dit, vi är ju inte så väldigt posh kanske hehe.
Igår hände en rolig sak, vi träffade Maya från vår förra klass, hon jobbar som au pair här i London och det visade sig att hon bor jättenära oss här i Hammersmith! Så vi gick ut och tog en drink tillsammans :)
hejsansvejsan.   



jag och mitt cv!!



Ida stolt turist i Hyde Park

London


Nu ar jag och Ida antligen i London :D Vi sitter pa ett internetcafe eftersom vi inte orkade leta reda pa adaptern och kunde koppla upp min dator... Resan gick ialla  fall bra,  eller det borjade med att min vaska vagde for mycket och jag fick plocka ut massa haha... Men annars gick allt bra. Vi bor pa ett hostel i Hammersmith i en sovsal med fem andra manniskor. Det ar tva spanjorer, en fransyska, en australienare och EN SVENSK :D tyvarr har jag inte sett honom an for han kom hem sent i natt men vi hoppas pa det basta haha. Han har iaf Bjorn Borg grejer bra tecken.

Natten var sadar, jag har aldrig sett sa platta kuddar som vi har i vara sangar, men om man viker dem dubbelt gar det bra. Sangarna ar ganska harda men helt ok. Daremot glomde vi bort att det var lordagnatt igar och jag och Ida som var ute i fredags och sov typ 2 timmar var ganska trotta, och runt 2 nan gang borjar det vasnas i hallen och i rummen bredvid. De pratar hogt, sjunger och skriker och vaggarna ar tunna son papper. Inte bra. oj vad de vasnades. Dessutom aker det forbi ambulanser och poliser utanfor varat fonster hela tiden som tjuter hur mkt som helst.. Men vi trivs allt anda :)
Nu ska vi aka in till Oxford Street och kolla runt, ska ga till Svenska kyrkan ocksa tankte vi.
hejsvejs


091006


hej hej hej. Idag har jag inget kul att skriva förrutom att jag ska iväg på middag med ungefär hälften av familjen, mamma pappa och Simon. Vi ska antagligen äta på Kvarterskrogen i ua, har aldrig varit där men den är nog bra. Tycker bara det ser så mörkt ut därinne varje gång man går förbi. och imorgon blir det middag igen fast med resten av fgamiljen, Frida och  Liza :) vi ska äta på någon restaurang i göteborg,. kommer bli trevligt, kul att träffa dom innan jag åker! 



091003

haha jag får inte nog!! helt underbart. 
 

Jorden.


Har upptäckt att man kan kolla på jorden från olika tidsperioder på Google Earth, så här ser det ut när man jämför hur jorden såg ut 1955 och hur den ser ut idag. Ganska intressant va! Undrar om det stämmer helt och hållet. Men se så grön den var!





09.tio.01


Jag kan inte fatta att det är tio dagar kvar tills vi åker till London. TIO. om man räknar med idag. Det känns som att jag borde göra så mycket nu när jag är hemma sista veckan, passa på medans jag finns i den här världen för snart kommer min värld se helt annorlunda ut. Jag måste hinna göra allt, umgås med alla jag vill träffa innan vi åker, fixa alla tråkiga grejor som bostad (!!), hostel, pengar, id kort, och helt plötsligt känns det som jag har tio dar på mig att bli vuxen. TIO. För man vill komma till London och känna sig stark. mogen och ansvarsfull. Man vill kunna säga att det här klarar jag, jag vet att jag klarar det. Duktig och modig. Men jag kommer känna mig fruktansvärt liten och HELT lost.

Så jag har tio dagar på mig att bli vuxen.


RSS 2.0