090828

Nu håller jag på att packa min resväska inför Tunisien, den är ganska tom än så länge eftersom jag måste tvätta massa och tvättmedlet är slut... mamma kommer snart hem med mer :) Vi åker ner till Göteborg redan imorgon eftersom flyget går såpass tidigt på söndag morgon. Vi får låna Louise systers lägenhet att sova i,eftersom hon ändå inte är hemma. Tror dock inte vi kommer sova så mycket :) Ska bli skönt att komma till värmen, jag vet ialla fall någon som kommer pressa på stranden!



Här är en bild som inte alls har med detta att göra...Men jag saknar oss!




liten mindre minst


Jag är yngst i familjen, men kommer jag alltid vara minst? Jag hatar att känna mig så liten och jag hatar att en del får mig att känna mig precis som om jag vore 13 igen. När man är 13 är man ganska liten, men nu är jag 19. Och jag kan saker, jag har åsikter, saker att säga. jo det är sant. Men ändå blir det väl så automatiskt, att man inte lyssnar lika ordentligt på mig, tar liksom förgivet att jag inte har så mycket att tillföra. Eller så pratar jag inte tillräckligt högt.

Jag kan vara ganska kul att skratta åt när jag säger något klantigt eller tanklöst, och det bjuder jag på, men det betyder inte att jag är osmart. Jag är ganska smart egentligen, men man är smart på olika sätt. Jag tror inte det spelar någon roll hur "stor" jag än blir, jag kommer väl alltid vara mentalt liten i en dels ögon. Och det är nästan värre. Det kommer nog inte spela någon roll vad jag gör, om någon annan hade gjort samma sak hade det blivit betraktat på ett helt annat sätt, kanske mer moget. Det är väldigt frustrerade. Men de som är äldre har inte alltid rätt. De kan ha rätt kassa åsikter.  

Loveya georgeous!



Hot and cold. Harrys. Shake it. Halloween. Honey Honey. Poker face. Lukten i lägenheten. Sex and the city. The new girl in town ;). Förfesterna. Håltimmarna på Leias.



.....Och detta påminner mig om dig, så grymt kul vi har haft ihop! :) Du är underbar, det är du verkligen. Och nu kommer hösten, nu flyttar du till Linköping och jag till London. Men snart hälsar vi på och så får du komma till storstaden och träffa mig och Ida! Så tro inte att du blir av med oss. Goda vänner splittras inte så lätt ;)


Puss från Charlotte York ;)

090827


Jag kom precis hem från stan, har varit hemma hos pp och sedan ätit mat på rådhuscafeet med Ida, Lisa, Pernilla, Jeanette och Jessica. Det var härligt att träffa dem igen, jag saknar våra håltimmar på Leias och sitta och prata i timmar! Jag tog lite SPONTANbilder med min dåliga kamera. som inte ens är min.










 


chill


Dag nr 2 på min underbara ledighet. Och jag är ensam hemma, älskar att vara ensam hemma. Idag är planerna att lyssna på skön musik, ta mig ut på en springtur och träffa Ida och Louise senare i kväll. Nu är jag ledig i 2 hela underbara veckor, och på söndag åker vi till Tunisien yaay :D Tänk att bara sätta sig på det där planet och lämna allt, bara få komma ifrån. Och det blir ju inte sämre av att man åker med vänner i världsklass! Det kommer bli rätt najs har jag en känsla av.

Paolo Nutini.


Sitter och lyssnar på Maria Mena och äter turkisk peppar, favorit :D Men hjälp vad jag inte kan få nog av den här killen, han är ju hur skön som helst. Ladies and gentlemen, Paolo Nutini.




"But I will never stop helping and loving people the way Jesus said to"




vi som drog ut.


ojojoj gårdagen var galen men rolig :D Kvällen började med sexparty hos Pernilla, sedan bar det av till Kullgrens och Trägårn där det blev shottar och dans ;) jaa det hände en del, men kvällens skönaste var nog ändå Malin ;) "Jag vet, vi frågar vakterna om vi får kolla legg!!" hahaha jag dog nästan ska ni veta. Tog bara några bilder på förfesten, vågade inte ta med kameran till krogen, vi vet ju vad som hände med min systers sist gång.. och min förra mobil.. :/ Jag jobbar på att hålla mig borta från värdefulla saker man kan tappa.









wtfwtf!


BLÄÄÄ
vad trött jag blir på alla killar som bara vill en sak. Och tror att de kan få det! tjejer är inte lättfotade, det är killar som är det, med tanke på hur lätt man skulle kunna få dem. Jag tror inte killar bara tänker på en sak. De tänker nog på en massa saker (inte samtidigt såklart, de är ju killar) men framförallt på EN sak. och den saken upptar en himla massa tankeverksamhet!!! oh my jag orkar inte, ge mig någon riktig!


håhå jaja


Nu sitter jag och Frida i sängen med varsin laptop i knäet. Jag lyssnar på David Gray.
Idag har jag jobbat 10-21.15 hjäääälp sicken lång dag. När jag kom hem tog jag och frida en joggingtur i den varma sommarkvällen, härligt var det! Jag kollar runt lite på sharemyplalists.com, riktigt bra ställe att hitta ny musik på :) om man har spotify. Neej nu så ska jag ta och dra mej mot härligheten som väntar i sovrummet - min säääng yes! åh vad skönt det ska bli att sova.

Goodnight folks!!







S.N.Y.G.G!



Den här skinnjackan och bootsen hade inte suttit fel just nu!



 











you're on to me and all over me.




Blogger!

OKej, första inlägget i nya bloggen yeey! jaha idag har jag och ida o jeanette lindrat vår dansabstinens genom ett pass BODYJAM! Det var skönt att dansa av sig lite. Men saknar klasserna med Mia något fruktansvärt :/ yeye, snart bär det ju av till London där jag och Ida ska dansa like craaaazy! JAG LÄNGTAR.



Testar lite

Hejsvejs...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0