snäckor på stan


Hej bloggen! idag har jag inte gjort mycket alls, vart hemma och tagit det lungt med min dator :) Igår däremot var jag i Göteborg och hälsade på Frida, vi gick på stan och kollade runt, det var jättekul att träffa henne. Jag köpte tre tröjor och en sjal! Tycker det är ganska tomt här utan Frida nu! Vi som bara kunde springa mellan rummen och prata hela kvällarna, saknar det! Men antar att jag får börja vänja mig inför London. Usch.
Igår kväll hälsade jag och Louise i alla fall på hemma hos Lisa där det bjöds på god mat, och även en underbart hälig film. He's just not that into you, trodde den skulle vara ganska löjlig men den var jättebra! väldigt lärorik :P







Good times

I fredags var jag ute med några tjejor från jobbet, det var mycket kul! Jag Emma och Sabina kom lite tidigare till Anna där förfesten var, resten av tjejorna kom senare när de sista hade slutat jobbet, och Anna tog lite fina kort under tiden!








om jag tappar allt igen, det är möjligt att det händer.


Hej bloggen, idag har jag jobbat och haft mig och suttit stilla på en stol hela dagen, och jag vill inget helltre än att dansa nu! måste få dansa.
igår var jag ida louise och malin på HÖSTUTFLYKT :D
vi åkte till saltkällan och hade fika med oss, ja jättetrevligt var det. Har tyvärr inga bilder.
Sitter och lyssnar på nelly furtado, har snöat in mig lite, hennes nya spanska album är härligt!
Nej nu har jag inget mer att säga hejsvejs.


saker som gör mig glad!



kan inte sluta le!

Trettiotre timmar


på tre dagar har jag nu avklarat på jobbet. det var jobbigt men känns könt att ha det gjort. Jag känner mig duktig, jag ger mig själv en klapp på axeln.. Ikväll är Frida hemma och hälsar på, vi har precis lärt oss dansen till Thriller haha! Frida ska nämligen på en maskerad där alla blivit tilldelade vad de ska klä ut sig till, Frida blev Michael. Hon fick i uppdrag att lära sig dansen, så vi har stått och lärt oss här i vardagsrummet :D

Köpte jackan förrut, den som jag haft på bild tidigare i bloggen. Den från HM. Den som är himlans snygg. Den som är min! Trodde aldrig jag skulle hitta den på HM ute på torp, där som de aldrig har nått man letar efter. men oj vad glad jag blev!

Imorrn ska jag bli ljusare! Louise kommer hit och hjälper mig göra slingor. HOPPAS bara det inte blir gult eller något, jag dör i så fall. Det måste bli bra för på kvällen är det fest, jag ska ut med massa tjejor från jobbet, kommer bli hur kul som helst tror jag.





London bokat!! 10/10-???


yes nu har jag och Ida äntligen bokat resan till London! Den tionde oktober bär det av, på obestämd tid. Ut i det okända, spännande :D Idag har Ida vart här och vi har kollat runt på boende, och skickat iväg några mail till annonsörer. Får se vad vi får tag på. Jag kan inte fatta att vi ska bo i London, jag tror inte jag riktigt vet vad jag gett mig in på här hehe. Det är fortfarande grejer att fixa så vi borde sätta fart, måste boka hostel t.ex. Jag längtar tills allt är fixat och vi bara kan åka, först då kommer jag nog fatta att vi faktiskt SKA åka. 

Be my girl


ja jag säger då det. igår kväll fick jag det roligaste smset på länge, kände mig som en idiot där jag låg ensam i min säng och gapskrattade! så jag ringde Ida. Som var med Louise och Malin, och hej vilket liv det blev på dom! men egentligen är ju hela grejen lite tragisk och kanske inte så kul...men jag bara fattar inte vad han tror hahah! hm ja, var bara tvungen att skriva... för de få som förstår!



Hemma från jobbet...


Det känns som jag jobbar jämt nu för tiden. Har tillbringat hela helgen på jobbet och imorrn är jag ledig, men sedan väntar tre dagar i rad med långa tider. typ 10-21, den är fin. Och så börjar man 8 dan därpå, shit det känns som jag bor på coop, ställ in en säng till mig också så kan jag sova där. Men jag ska inte klaga, det är pengerna från Coop som tar mig till London, och jag är glad för alla pengar jag får just nu. Men det är roligt hur man kan bli så inne i sitt jobb, ni vet när man inte riktigt kan slappna av, inte ens när man är hemma? Som förra sommaren när alla mina drömmar hade något med Coop att göra. En gång gifte jag mig framför kassorna på Coop. Eller Amanda som berättade att hon brukar vakna upp i natten av att hon sitter rakt upp och letar febrilt efter streckkoden på sin kudde. hahah arbetsskada?! 

Nej men eftersom vi inte har haft någon tv här hemma på typ en månad (!!) så tänkte jag som vanligt lägga mig tillrätta i soffan med min dator och kolla något på nätet. True Blood får det bli. Ja, och sedan har jag hört väldigt mycket om den där nya serien "Hollywoodfruar" eller nått, tänkte ta mig titt och se vad som är grejen med det, det är ju tydligen väldigt speciellt. 

slår vad om att det är höst nu


När jag kom hem efter jobbet idag var Jasmine hemma och hälsade på, så jag har lekt massa med henne nu. Först plockade vi plommon tillsammans med mamma, sedan lekte vi i äppelträdet (förlåt, pitarskeppet) en stund, sen blev det jage och kurragömma och till sist hamnade vi strandsatta på en ö efter en hemsk storm då vårat skepp sjönk. Jasmine försökte spika fast skeppet i havsbotten, men det ville inte riktigt fastna. hmm vet inte om det var bra eller dåligt.. Mamma gjorde plommonkräm också!! Den blev hur god som helst, nu känner man verkligen att det är höst, härligt! Jag älskar hösten som är just nu, när löven börjar falla av och träden börjar skifta färg och luften blir helt frisk och klar.


hallå där


Vet inte varför, men jag har fått dille på Enrique Iglesias, alla hans gamla hits är hur sköna som helst!! Det är så kul att lyssna på dem och inse att man kan varenda en haha! Har kommit på att alla de här gamla 90-tals hitsen (Britney Spears, Backstreet Boys m.m) är så bra för att de är så himla simpla och framför allt roliga att sjunga med i. Och eftersom jag verkar har en latino period just nu (???) så passar Enrique ganska bra... ja han är HÄRLIG :)







ledig


idag är jag ledig igen, härligt! Inflyttningsfesten för Frida var himla rolig, dock blev det ingen utgång för mig, Ida och Louise. Folket skulle till Sticky Fingers och vakten ville inte släppa in oss eftersom vi inte var 20, synd. Igår stannade jag kvar i Göteborg för att följa med Frida och hälsa på kusin Sofia som nu bor i Göteborg, efter ca 3 år i L.A. Det var jättekul att träffa henne igen, hon är så härlig! Nu ska jag kolla på True blood och senare ska jag in till stan och träna Body Step med Lisa! hejsvejs.


Jag gillar lördagar.


Jag har sån himlans träningsvärk i vaderna, vad har jag gjort?? I förrgår var jag och Louise på Bodystep eller vad det nu hette, och där tränade vi armar, mage och massa annat, allt utom vader... gaaah.   
Igår jobbade jag och det var hemskt mycket folk där ett tag. Hatar när det är långa köer, jag blir stressad! Nu är jag i alla fall ledig i tre dagar och det är otroligt skönt. Sedan väntas dock en del långa dagar på coopet men då är det inte långt kvar tills jag och Ida åker till London :) Så jag ska nog stå ut.

Ikväll ska jag till Göteborg på första gången på länge känns det som. Det är min syster Frida som har inflyttningsfest eftersom hon precis blivit inneboende hos Göran och Mikael ;) Jag tar med mig Ida och Louise, det blir fest och sedan utgång, nice! Fridas blogg hittar ni för övrigt här. Runt fyra tar jag och Ida tåget och möter upp Louise i gbg, kanske hinner ta en sväng på stan. Ja det händer alltid bra saker på lördagar, jag gillar lördagar.  

David Guetta ft Novel


Den här låten spelar på i min hjärna tjugofyrasju. men jag gillart!!




en elegi.



Jag säger godnatt


för nu ska jag sova. idag jobbade jag 10-19 och sedan har jag hälsat på hos Louise en stund. Jobbet var segt som vanligt men det är åtminstånde lugnare nu än under sommaren, inte lika mycket turister. Norrmän alltså.


Planen för imorgon är att träna för första gången på länge. Och kanske sola. Det ska bli skönt att sätta igång med träningen igen. Jag gillar att känna mig stark i kroppen men just nu känner jag mig så väldigt svag överallt. och ovig, odansbar. usch. jag vill kunna dansa med min kropp men jag känner verkligen hur mycket jag har tappat sedan gymnasiet, och jag hatar det.
Dags att sätta igång!  


Hemma igen


Igår kom jag hem från Tunisien, där det har varit helt underbart. perfekt väder, stor pool, hotell precis vid stranden och sköna människor, kunde inte blivit bättre! Idag har jag och Ida varit hos Louise en stund och pratat massa om resan, finns mycket att prata om hoho! Orkar inte vara hemma i Sverige igen, hatar att sommaren är över och att det regnar så mycket. Dessutom börjar jag jobba imorrn :/ jepp men snart åker jag och Ida till London, det är inte långt kvar! av någon anledning får vi inte nogg av den här låten ;)



LA BOMBAAA!!!















RSS 2.0